Laita meille viestiä

Yhteistyökumppaniksi kiertueelle?

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi haluaa tukea kiertuetta sponsoroinnin muodossa, tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

Kiertueen pääasiallisena mainonta käytetään maksettua sosiaalisen median mainontaa, paikallisesti somessa, paikkakuntien ryhmissä, maksetulla mainonnalla, julisteilla sekä mediatoimenpiteillä, kuten tiedotteilla ja mediakontaktoinneilla.

Sponssille tarjoamme näkyvyyden kaikissa mahdollisissa paikoissa ja tämän lisäksi teemme mielellämme tuotenäytteiden jakelua keikkojen yhteydessä, mikäli tällainen optio kiinnostaa.

Miksi sinun pitäisi lähteä mukaan?

- Vahva näkyvyys paikallisesti tai valtaunnallisesti

- Mahdollisuus jakaa materiaalia ja esitteitä keikkapaikoilla

- Hyvän tahdon eleenä pienkulttuurin tukemista vaikeiden koronavuosien jälkeen

Sponssipaketteja on kolmenlaisia:
Paketti 1

Paikkakuntakohtainen sponsorointi 500€ sisältäen ylläolevan näkyvyyden paikkakunnan keikkamainoksissa (lehtimainokset, lehtipuffit, somemainonta, julisteet, muut somepostaukset) yhdellä keikkapaikalla. Lisäksi 10 lippua keikalle

Paketti 2

Keikkakohtainen sponsorointi + video 1 000 € sisältäen kaiken ylläolevan + 20 lippua keikalle. Logo vähän isommalla kuin pienemmilä sponsseilla ja yksi kuvanosto ennen keikkaa somekanaviin “Tämän paikkakunnan keikan pääsponssina..”

Paketti 3

Koko kiertueen sponsorointi 5 000€ sisältäen kaiken ylläolevan + yhteensä 100 lippua jaettavaksi paikkakunnittain tai arvonnan yhteydessä vapaasti valitsemallaan tavalla. Tällainen yhteistyökumppanuus näkyy pääyhteistyökumppanuutena. Teemme myös somevideon yrityksestä jaettavaksi yrityksen omaan somekanavaan.

PS. Taustaltamme olemme markkinointi- ja viestintäalan osaajia: Antilla on oma nettitekemiseen erikoistunut digifirma ja Ville on marinoitunut markkinoinnin ja viestinnän konsulttina viimeiset 10 vuotta. Yhtensä henkilökohtaisissa somekanavissamme on seuraajia pitkälti yli 15 000 ja tuosta puuttuu vielä Facebook-sivujemme tavoittavuus.

Sponsorimyynti:

Ville Kormilainen / ville.kormilainen@gmail.com / p. 0407430003