Image Here
Rapsakat Ruuhkavuodet – esitys, jossa kaikki menee perheelleen

Rapsakat Ruuhkavuodet on teemallinen stand up -esitys, jossa keskiössä ovat perheen arkiset asiat, vanhemmuus sekä myös nelikymppisen arkiset asiat. Esityksessä käsitellään huumorin keinoin esimerkiksi pikkulapsiarkea sekä elämää teini-ikäisten lasten kanssa. Miten parisuhde kestää ruuhkavuosien hektisyydessä ja millaista on vanheneminen lasten kanssa?

Tämä stand up -ilta sisältää selvän rakenteen: koko ilta perustuu yhteen teemaan ja naurua löytyy varmasti jokaiselle, joka on joskus elänyt ruuhkavuosiarkea. Esitys sopii tietysti myös niille, joilla pahimmat ruuhkavuodet ovat vasta edessä. Rapsakat Ruuhkavuodet on koko illan stand up -esitys, jonka kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan.

“Tekispä joku semmosen ruuhkavuositeemaisen stand up -esityksen” – anonyymi kommentti junassa

 Kierrämme ensi kesänä kiertueemme kanssa 25 paikkaa ympäri Suomea. Eteläisin paikka on Helsingissä ja pohjoisin Puolangalla, Suomen pessimistisimmässä kunnassa.

Rapsakat Ruuhkavuodet -esityksessä lavalla nähdään koomikot Antti Akonniemi ja Ville Kormilainen. Antti ja Ville ovat tehneet yhteensä yli 500 stand up -keikkaa. Antti on yksi Vuoden Tulokas -finalisteista vuonna 2019 (kisan on voittanut mm. Ismo Leikola ja Krisse Salminen). Ville on kiertänyt Suomea stand upin parissa jo vuodesta 2018 lähtien. Ville on tehnyt Ylelle myös kolme kautta suosittua Huumorihommia-radio-ohjelmaa. Ville ja Antti pyörittävät myös suosittua huumoripitoista Setämieltä-podcastia.

Katso esityksen "Usein kysytyt kysymykset".

Media

Lataa tästä kuvat mediakäyttöön (kuvaaja Mikko Kauppinen)

Lataa tästä keikkajuliste käyttöösi

Lataa tästä kiertueen mediatiedote